19 Temmuz 2010 Pazartesi

Max Manus İzle Max Manus Film izle Max Manus Full İzle



-Max Manus 2008 / Almanya,Danimarka,Norveç / TÜRKÇE DUBLAJ-


IMDB Puanı: 7.6/10

Tür:Aksiyon, Biyografi, Dram, Savaş, Tarih

Yönetmen: Joachim Roenning, Espen Sandberg

Görüntü Yönetmeni: Geir Hartly Andreassen

Müzik: Trond Bjerknaes

Süre: 1 saat 58 dk

izlemek için tıkla

Oyuncular: Ken Duken, Aksel Hennie,

Petter Næss, Kjersti Holmen, Stig Henrik Hoff


Max Manus, komünistlere karşı Finlandiya cephesinde savaştıktan sonra Norveç’e gelir ve burada Alman Nazi güçlerine karşı mücadele verir. Yetenekli bir sabotajcı olan Max, Almanlar tarafından yakalanır ve İskoçya’ya sürülür. Buradan kaçarak kurtulan Max tekrar Norveç’e döner ve yaptığı ilk iş arkadaşı Gregers Gram ile birlikte Alman mühimmat gemilerine sabotaj düzenlemek olur. Bu olaydan sonra, Gestapo kuvvetlerinin komutanı Siegfried Wolfgang Fehmer’in mutlak hedefi haline gelir. Ancak Max her defasında hedefine ulaşacak ve kaçmayı başaracaktır…


İskandinav film festivallerinde çeşitli ödüller alan ve gerçek hayattan, beyaz perdeye aktarılan bu 2. Dünya savaşı filmi, aldığı övgüleri hakeden bir yapım. Filmi izledikten sonra sizlerin de yorumlarınızı bekliyor ve iyi seyirler diyoruz.



























0 yorum:

Yorum Gönder

Followers

 

Dizi izle, Canlı Dizi, Online Dizi izle, Dizi Seyret, Hd Dizi izle.Dizi izle, Canlı Dizi, Online Dizi izle, Dizi Seyret, Hd Dizi izle .Dizi izle, Canlı Dizi, Online Dizi izle, Dizi Seyret, Hd Dizi izle by !!..Dsinema..!!